Ippa Määttälä

Mistä: Opiskeluterveydenhoitaja, Kempele

 

Toimin työkseni opiskeluterveydenhoitajana. Minulla on kyky kohdata ammattikoulun nuoret aidosti ja välittäen. Myötätuntoisesti kuljen heidän rinnalla, tukien, motivoiden ja innostaen. Tällä hetkellä olen opintovapaalla, opiskelen ammatilliseksi opettajaksi.
Aikaisemmin opiskelin hyvinvointivalmennusta ja nyt toimin pesäpallojoukkueessa mentaalivalmentajana. Tässä roolissa inspiroidun valtavasti itse. Omalla innostuksellani innostan ja kannustan nuoria urheilijoita kohti hyvinvoivaa ja rikasta urheilijan elämää.

 

Minulle tärkeätä on nuoren arvokas kohtaaminen ja olla se aikuinen, jolle on helppo puhua.  Olisin itsekin sitä aikoinani tarvinnut.
Toivon, ettei kukaan lähtisi luotani ilman tunnetta, että hän on tullut kuulluksi. Onnistumisista tulee mieleeni kuinka sain koulupudokkaan jatkamaan opiskeluaan.
Ippasta sanottua:“ hänen vastaanotolleen on helppo mennä “