Jenni Väisänen

Mistä: Street Art Vantaa, Myyrmäki

Olen yhteisöpedagogi ja toimin freelancerina Street Art Vantaa nimisessä katutaideprojektissa, joka edistää yhteisöllistä katutaidetta erityisesti Vantaalla. Olen ohjannut lukuisia maalaustyöpajoja erityisesti nuorille sekä tuottanut, suunnitellut ja koordinoinut erilaisia katutaidetapahtumia ja -projekteja.

 

Uskon lasten ja nuorten kykyyn ja tahtoon toimia oman alueensa aktiivisina kehittäjinä ja viihtyvyyden edistäjinä. Kuuntelen heidän ideoitaan ja mahdollistan ideoiden toteuttamiseen yhdessä. Luon positiivisen ilmapiirin ja rohkaisen käärimään hihat luovien unelmien toteuttamiseen.

 

Onnistumisia työssäni on saada valmiiksi yhdessä tuotettu teos tai projekti alueen asukkaiden hyväksi. On hienoa nähdä tuttuja nuoria tulevan uudestaan toimintaan tai saada mahdollisuus uusien projektien tekemiseen esimerkiksi Vantaan kaupungin kautta.
Jennistä sanottua “hän on positiivinen ja iloinen aina ilolla mukana”, Jennillä on ainutlaatuinen tapa ottaa kontaktia eri-ikäisiin ihmisiin, erityisesti nuoriin ja saada heidät mukaan katutaiteen pariin”, “Jenni on huumorintajuinen ja positiivinen tyyppi ja hänellä on kyky nähdä jokaisessa kohtaamassaan ihmisessä tämän vahvuudet”