Christopher Hokkanen

Mistä: Lee Agency, Tampere

 

“Suomi on täynnä nuoria yhtyeitä ja artisteja, jotka tarvitsevat alan tietoutta ja verkostoitumista edetäkseen urallaan. Olen järjestänyt mm. tapahtumatuotantokursseja, joissa nuoret pääsevät mukaan tapahtuman järjestämiseen, ja tarjoan mahdollisuuksia esiintymiseen ja verkostoitumiseen alan ammattilaisten kanssa. Esimerkkeinä tästä ovat mm. Tammerfest Goes Viikinsaari, Kukkona Tunkiolla bändikilpailu, Tammer Tömisee Metal Festival, Suuri Vesisota ja lukuisat klubi-illat eri ravintoloissa.

 

Lähtökohtana kaikessa tekemisessä on hauskanpito porukalla, kulttuurin edistäminen sekä artistien ja esiintyjien auttaminen urallaan. Tällaisia mahdollisuuksia tarjotaan nuorille vähän ja alan koulutusta on yleensä vain AMK tasolla. Mikäli olet vielä alalla kokematon ja haluat lähteä järjestämään tapahtumaa, ei se onnistu kovin helposti muuta kuin itse opiskelemalla ja kokeilemalla, joka on raskasta. Tiedän sen, koska olen itse näi tehnyt.

 

Tulevalle kesälle on suunnitteilla ilmaistapahtumia, joihin nuorten yhtyeet pääsevät esittämään hengentuotoksiaan ja  olemaan mukana osana tuotantotiimiä. Osallistuminen koko tapahtuman toteutukseen, sekä mahdollisuus esiintyä suurelle yleisölle, on ollut nuorille innostavaa.
Joka vuosi innostan ihmisiä mukaan myös “TAYS:in Vappupallotempaus” nimellä kulkevan lahjoitukseen, jossa viemme vappuna Tampereen Yliopistollisen keskussairaalan lasten ja nuorten osastoille satoja vappupalloja, leluja, pelejä, kirjoja yms.”