Rina Dhakal

Mistä: Hämeenlinnan lasten ja nuorten kulttuurikeskus, Art Café Intola

“Olen toiminut syksystä 2015 saakka yrittäjänä Hämeenlinnan lasten ja nuorten kulttuurikeskuksessa pitäen Art Café Intolaa. Toiminimeni on Art and Joy, joka kuvastaa sitä mihin uskon: elämä on yhtä taidetta!

Art Café on luovan tilan kahvila, jossa on mahdollisuus maalata, lukea kirjoja, pelata lautapelejä, hyppiä ruutua tai ihan vain olla. Kahvilassa toimii kahdesti viikossa perhekahvila,  järjestän taidesynttäreitä ja pidän myös kuukausittain aikuisten naisten luovaa ryhmää.

Olen löytänyt oman luovuuteni, ja ilo ja into on putkahtanut esiin. On sanonta, että paras tapa piristää itseään, on piristää jotakuta toista. Innostaminen ja hyvän tekeminen pienin teoin arjessa on myös ilon kasvattamista itsessä. Minä en koe varsinaisesti innostavani ketään, innostushan syntyy jokaisessa itsessään! Jaan sitä mikä sytyttää minua, koska uskon, että pohjimmiltamme me ihmiset olemme hyvin samanlaisia. Jos jokin tekoni, sanani tai kuvani koskettaa ja innostaa toista eteenpäin, ilahdun koska uskon, että hän itsessään vie valoa eteenpäin. Näin me sytytämme innostuksen kipinän toinen toisiamme!”

Katso myös facebookissa: Koska rakastan -sivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *